آموزشیاری

طرح آموزشیاری در کانون توسعه فرهنگی کودکان از سال 1380 آغاز شد. هدف این طرح ایجاد امکانات آموزشی در روستاها برای همۀ کودکان اعم از دختر و پسر در پایه های تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه است.
برای رسیدن به این هدف  با همت آموزشیاران ،پرداخت کمک هزینۀ تحصیلی به فرزندان خانواده های پر جمعیت و کم توان مالی آغاز شد.
این طرح شامل سه بخش است: 1- پرداخت کمک هزینۀ تحصیلی 2- تجهیز خوابگاه دانش آموزی 3- تجهیز مدارس فنی و حرفه ای .
1-    پرداخت کمک هزینۀ تحصیلی:
در این بخش دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان های کاردانش و فنی حرفه ای از سوی مدیران مدارس به کانون توسعه فرهنگی کودکان معرفی می شوند و تحت پوشش قرار می گیرند. یاوران این طرح با نام آموزشیار با پرداخت مبلغ معینی در سال حمایت از یک یا تعدادی دانش آموز را بر عهده می گیرند. پول پرداختی صرف برخی هزینه های تحصیلی از قبیل کتاب و لوازم التحریر، ایاب و ذهاب از روستای محل اقامت به روستای محل تحصیل، لباس و کفش دانش آموزان می شود.
2-    تجهیز خوابگاه دانش آموزی:
در سال تحصیلی 82-81  طبقۀ اول کتابخانۀ کانون توسعه فرهنگی کودکان در روستای خُنگ به خوابگاه دختران اختصاص یافت. لازم به توضیح است که وجود خوابگاه دختران سبب تأسیس دبیرستان شد، زیرا دانش آموزان دختر از روستاهای اطراف می آمدند و باید تمام هفته در روستای محل تحصیل می ماندند، چنانچه محلی برای اقامتشان وجود نداشت خانواده شان با ادامۀ تحصیل آنان موافقت نمی کردند. به همت حامیان کانون توسعه فرهنگی کودکان خوابگاه با لوازم ضروری از قبیل تشک ، پتو ، بالش ، ملحفه ، موکت ، بخاری ، یخچال ، وسایل آشپزخانه ، کمد لباس ، پرده و تلویزیون و … تجهیز شد و با فراخوانی که در روستاهای اطراف داده شد 37 دانش آموز در دبیرستان دخترانۀ  تازه تأسیس ثبت نام کردند. کمک هایی از همین دست به خوابگاه پسران نیز داده شد.

خوابگاه1
3-    تجهیز مدارس فنی و حرفه ای :
کانون توسعه فرهنگی کودکان در روستاهایی که در آن کتابخانه تأسیس کرده است با همکاری سازمان فنی – حرفه ای شهرستان ها و ادارۀ آموزش و پرورش رشته های فنی – حرفه ای راه اندازی و کارگاه های این مدارس را تجهیز کرده است.
هدف این فعالیت تربیت نیروی انسانی ماهرِ بومی و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی به شهرها و پیشگیری از آسیب های ناشی از مهاجرت  است.

فنی - حرفه ای5

شماره ثبت : 15311
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
تلفن : 88827035
فکس: 88344465
شماره حساب ریالی : 23/74683762 بانک ملت شعبه صنایع ملی ، کد 63545
شماره حساب ارزی : 292582 بانک ملت شعبه واحد ارزی میدان هفت تیر

3 دیدگاه برای “آموزشیاری

  1. سلام

    من میخواستم در بخش کمک هزینه تحصیلی کمک کنم، ممنون میشوم که راهنمایی بفرمایید که به چه حسابی و به چه عنوانی باید پرداخت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

کتابخانه ها

  يكی از فعالیت های عمدۀ كانون توسعه فرهنگی كودكان تأسیس ،‌تجهیز و تقويت كتابخانه درروستاها و مناطق محروم كشور است. از سال ١٣٨٠ كه این سازمان شروع به كار كرده تاکنون 15 کتابخانه تأس‍یس کرده است و با ارسال كتاب و ارائه خدمات آموزشی كتابخانه های عمومی و مدارس […]

کمک به طرح های کانون