در روز دوم بهمن 92، جلسه ای با حضور معاونت محترم و مسئولان آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و کارشناسان و نمایندگان سازمان های غیردولتی (کانون توسعه فرهنگی کودکان، انجمن ترویج علم ایران، انجمن پژوهش های آموزشی پویا، شورای کتاب کودک، کاوشگران طبیعت دنیا ، مؤسسه مهر گیتی و خیرین مدرسه ساز) تشکیل شد که اهداف زیر را دنبال می کرد:
– همکاری مشترک در بالابردن کیفیت آموزشی در مدارس.
– جذاب کردن محیط های آموزشی برای دانش آموزان.
– پیشگیری از ترک تحصیل و افت تحصیلی دانش آموزان.
– کمک به تغییر نگرش و بالابردن فرهنگ خانواده ها درباره اهمیت تحصیل فرزندان .
– کمک به معلمان در استفاده از شیوه های نوین آموزش و تغییر نگاه آنان به محوریت دانش آموزان در فرایند یادگیری.
در این جلسه پیشنهادهای زیر از سوی دو طرف مطرح شد:
1- معاونت آموزش ابتدایی آمار درستی از دانش آموزان در مقاطع مختلف سنی ارائه کند و علل و عوامل بازماندن کودکان از تحصیل را نیز برای همکاران سازمان های غیر دولتی به طور روشن توضیح دهد.
2- انتظارات آموزش و پرورش به طور شفاف و مشخص از همکاری با سازمان های غیردولتی مشخص شود.
3- با توجه به مسائلی که در سیستم برنامه ریزی آموزشی در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و به طور زیر ساختی باید به آن پرداخته شود، تقسیم بندی طرح ها بر حسب زیر ساخت ها و رو ساخت ها انجام شود و در بخش روساخت ها واگذاری کار به سازمان های غیردولتی در رده های مختلف و با توجه به تخصص و تجربه هر سازمان صورت گیرد.
4- کار گروه هایی در قسمت های زیر ساخت و رو ساخت تشکیل شود.
5- وزارت آموزش و پرورش می تواند بخش هایی از کارهای خود را در استان ها یا شهرستان ها به سازمان های غیردولتی فعال آن مناطق واگذار کند.
6- فهرستی از نیازها، امکانات، توانمندی های دو طرف تهیه و در جلسه آینده مطرح شود تا بتوان راه کارها را تعیین و برای پیشبرد آن ها برنامه ریزی کرد.
7- در بخش آموزش ابتدایی از 4 تا 11 سال حوزة فعالیت و همکاری تعیین شد (البته مانع از ورود به مسائل کلی آموزش و پرورش نخواهد بود).
8- قرار شد صورت جلسات قبلی برای حاضران ارسال شود.